نکات مهم ازدواج با کسی که قبلا معتادبوده

ازدواج با معتادان ترک کرده

به مشاوره نیاز دارید؟

همین حالا با نوا مشاور تماس بگیر

نکات مهم ازدواج با کسی که قبلا معتادبوده

ازدواج با شخصی که در گذشته اعتیاد داشته به یک مشکل بین جوانان تبدیل شده به طوری که باعث می شود این موضوع توسط فرد پاک شده از اعتیاد مخفی شود.
چرا که می ترسد مبادا والدین طرف مقابل مانع ازدواج موفق آنها شوند.

ازدواج با معتادان ترک کرده نباید شما را بترساند. این افراد نیز همچون دیگران حق زندگی دارند. اما بهتر است پیش از ازدواج حتما با مشاور در این باره صحبت کنید.

این کار از بروز آسیب های بعدی که در زندگی ممکن است پیش آید، جلوگیری می کند. با نوا مشاور همراه باشید و چالش های ازدواج با افراد ترک کرده را بشناسید.

ازدواج با معتادان ترک کرده

کارهایی که در ازدواج با معتادان ترک کرده باید انجام دهید

عشق در تمام زندگی به انسان انگیزه و امید می بخشد. درباره ازدواج با معتادی که پاک شده نیز این موضوع صدق می کند.

شما این امکان را دارید که با بهره گیری از مشاوره قبل از ازدواج مانع بروز آسیب ها و مشکلات در آینده شوید. در ادامه به بررسی کمک هایی که شما با عشق خود در حق همسرتان انجام می دهید، می پردازیم.

  • عشق در کنار مشاوره

بهتر است بدانید در بعضی مواقع فقط عشق برای وارد شدن به یک رابطه کفایت نمی کند. در بعضی از خانواده ها به دلیل وجود یک معتاد، ذهنیت تمام اعضای خانواده نسبت به اعتیاد خراب شده است.

در نتیجه ازدواج با معتادی که اکنون پاک شده نیاز به مراقبت هایی دارد. به یاد داشته باشید که مشاوره قبل ازدواج با فرد معتاد، شما را در این امر راهنمایی خواهد کرد؛ ولی پس از آغاز زندگی مشترک وظایف شما بیشتر خواهد بود.

شما این فرصت را دارید که با بهره گیری از مشاوران در این زمینه و شناخت راه های درمان ترس از ازدواج، برای خود و همسرتان زندگی سرشار از آرامش و خوشی را رقم بزنید.

برای ازدواج با معتادی که ترک کرده باید همه جوانب را بررسی کرده باشید. بدین منظور این امکان را دارید که از مشاوران کمک بگیرید.

بعضی اشخاص با وجود عشقی که نسبت به طرف مقابل دارند، پس از فهمیدن این موضوع که آن ها در گذشته درگیر اعتیاد بودند از احساسی که داشتند کاملا منصرف می شوند.

در مقابل افرادی نیز هستند که معتقدند هرکسی ممکن است در گذشته مرتکب اشتباهی شده باشد و زمان حال برای آن ها اهمیت دارد. این افراد با کمک مشاوران و استفاده از راهکارهای آن ها با این موضوع کنار می آیند.

  • ممکن است اعتیاد برگردد

توجه داشته باشید که امکان برگشت اعتیاد در افراد پاک نیز وجود دارد. بنابراین اگر عقیده دارید که اعتیاد به معنای ضعف در شخصیت و فرهنگ فرد محسوب می شود، بهتر است به ازدواج با فرد بهبود یافته فکر نکنید.

  • حامی خوبی باشید

سعی کنید بعد از ازدواج با معتادان ترک کرده از حمایت کردن او خسته نشوید. اگر همسر شما علاقه به شرکت در جلسات مشاوره برای ترک دائم اعتیاد ندارد، او را سرزنش نکنید.

از عشقی که به همسرتان دارید کمک بگیرید که به استفاده از جلسات مشاوره مشتاق شود!

همسر خود را در اولویت قرار دهید. این کار باعث می شود که او نیز در قبال شما مسئول باشد و به مصرف دوباره مواد مخدر فکر نکند. تلاش کنید که همسرتان را در حل مشکلات تنها نگذارید.

  • سخت گیر نباشید

از سخت گیری بیش از حد نسبت به افرادی که در ترک اعتیاد محکم بوده و خود تصمیم به انجام این کار گرفته اند، خودداری کنید.

این کار باعث کاهش اعتماد به نفس در همسر شما می شود و ممکن است احساس کند که این فرصت را ندارد که به زندگی برگردد.

  • بدگمان نباشید

نسبت به ازدواج با معتادان ترک کرده سوظن نداشته باشید. اگر واقعا پای عشق در میان است اجازه دهید که ترس ها و نگرانی ها درباره آینده از بین برود. این کار ثبات و آرامش زندگی مشترک را بیشتر خواهد کرد.

ازدواج با معتادان ترک کرده

کارهایی که نباید در زندگی مشترک با معتاد ترک کرده انجام داد!

افرادی که در گذشته اعتیاد داشته اند، برای ورود به یک رابطه ای که منجر به ازدواج شود، بسیار هراس دارند. آن ها معمولا برای چگونگی برقراری ارتباط با دیگران زمان زیادی را صرف کرده اند.

یک فرد معتاد پس از بهبودی تلاش کرده که تمام ضررهایی را که باعث به وجود آمدن آن ها شده است، جبران کند!

در ادامه چالش هایی که ممکن است در زندگی مشترک با فرد بهبودیافته با آن برخورد کنید، آورده شده است.

  • نیاز به کمک مشاور

مشاور معمولا در حوزه عوامل برگشت ناپذیر در اعتیاد با شما و همسرتان صحبت می کند. ازدواج با پسری که قبلا اعتیاد داشته همچون ازدواج با بیمار سرطانی بهبود یافته است.
درواقع امکان برگشت اعتیاد در این افراد وجود دارد.

توجه داشته باشید که مشاوره قبل ازدواج با فرد معتاد بوده تا حد زیادی از برگشت اعتیاد در این افراد جلوگیری می کند؛ اما بعد از آن لازم است شما نیز در این جلسات او را همراهی کنید و مراقبت های لازم را پیش بگیرید.

  • مراقب ارتباطات همسرتان باشید

در رفت و آمد ها و ارتباط با دوستان همسرتان با او همراه باشید. معتادان پاک شده مدام در معرض تهدید توسط دیگر معتادان هستند، اما به این معنا نیست که فرد بهبود یافته حق زندگی ندارد.

زمانی که با چنین افرادی زندگی می کنید بهتر است بدانید که آن ها به حمایت شما نیاز دارند. پس تلاش کنید که آن ها را تنها نگذارید.

  • برای ازدواج با معتادان ترک کرده عجله نکنید

اگر قصد ازدواج با فرد بهبود یافته را دارید، بهتر است از زمان ترک او حداقل یک سال گذشته باشد و تحت درمان مشاور قرار گیرد. این کار احتمال برگشت فرد معتاد به مصرف مواد مخدر را کمتر می کند.

  • به گذشته فرد برنگردید

سعی کنید زیاد درباره گذشته همسر یا اتفاقاتی که در دوره اعتیاد برای او پیش آمده است سوال نپرسید. تصور نکنید با این کار مانع از بازگشت همسرتان به دامان اعتیاد می شوید و از این طریق بر ترس ها و نگرانی ها غلبه می کنید.

درست است که زندگی با معتادی که ترک کرده، سخت است؛ اما این امکان وجود دارد که این شخص بهترین همسر و همراه برای شما باشد.

ازدواج با معتادان ترک کرده

تبعات ازدواج با معتادان ترک کرده

ازدواج با معتادی که ترک کرده است عواقبی دارد که برای اطلاع از آن ها پیش از ازدواج بهتر است از مشاورین خانواده کمک بخواهید.

شما در طول زندگی با معتادی که ترک کرده باید به صورت دوره ای او را نزد مشاور ببرید.

مشاوره قبل ازدواج دورنمای واقع بینانه ای از زندگی مشترک با این افراد را به شما می دهد. نوا مشاور نیز با داشتن مشاورین مجرب در زمینه اعتیاد و ازدواج شما را در این مسیر پر پیچ و خم همراهی خواهد کرد.

  • در هنگام بروز مشکلات آماده باشید

از عواقب ازدواج با معتاد ترک کرده این است که گاهی در گذشته به دلیل اعتیاد در زندگی فرد، مشکلاتی به وجود آمده باشد که همچنان شخص با آن ها درگیر است. در نتیجه باید آمادگی بروز هرگونه مشکلی را داشته باشید.

مثلا ممکن است در دوران اعتیاد همسرتان مرتکب جرمی شده یا به شخص یا اشخاصی بدهکار باشد.

در این مواقع فرد به شدت نیاز به حمایت اعضای خانواده خود دارد. شما در این مواقع لازم است با آرامش نسبت به رفع مشکلات به وجود آمده اقدام کنید.

  • عادت های بد را کنار بگذارید

پس از ازدواج با پسری که قبلا اعتیاد داشته بهتر است اگر عادت به استعمال سیگار دارید، این کار را کمتر انجام دهید. همچنین بهتر است شرکت در مراسم ها یا هر فعالیتی که باعث شود همسر شما به مواد مخدر فکر کند، انجام نگیرد.

  • صبور باشید

ازدواج با معتادان ترک کرده نیاز به صبر و تحمل مشکلات پس از آن را دارد. بنابراین با توجه به میزان صبر و تحملی که در این قضیه ممکن است داشته باشید اقدام به این نوع ازدواج ها کنید.

ممکن است به خاطر برنامه های مشاوره یا درمانی همسرتان مجبور شوید از انجام کارهای پیش از ازدواج صرف نظر کنید.

اگر بدون در نظر گرفتن شرایط فرد معتاد وارد زندگی مشترک با او شوید، در آینده ممکن است مشکلات فراوانی به وجود بیاید که برای برطرف کردن آن ها دیر شده باشد.

  • مانع سواستفاده همسرتان شوید

دقت داشته باشید که در هنگام تکمیل روند بهبودی، همسرتان از شما سواستفاده نکند. مثلا برای کوچک ترین مسئله با شما قهر کرده و اعتیادش را بهانه کند، یا از شما در موارد مختلف پول بخواهد و از کارکردن در جامعه سر باز زند.

کلام آخر

درنهایت باید این موضوع را در نظر بگیرید که معتاد، بیمار است و برای ترک و همچنین عدم بازگشت اعتیاد نیاز به مراقبت و حمایت دارد.

اگر قصد ازدواج با معتادی که ترک کرده را دارید، بهتر است از مشاورین خانواده در این زمینه کمک بگیرید. نوا مشاور با کادری مجرب و متخصص در این حوزه به کمک شما می آید.

در صورت تمایل با ما تماس بگیرید و از راهکارهای مفید مشاوران و متخصصان نوا مشاور استفاده کنید.

شماره تماس نوا مشاور

به مشاوره نیاز دارید؟

همین حالا با نوا مشاور تماس بگیر

نکات مهم ازدواج با کسی که قبلا معتادبوده

شما میتوانید با تکمیل فرم زیر، منتظر تماس همکاران ما باشید!

0 دیدگاه دربارهٔ «نکات مهم ازدواج با کسی که قبلا معتادبوده»

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شما میتوانید با تکمیل فرم زیر، منتظر تماس همکاران ما باشید!

آخرین مقالات

پیمایش به بالا
Call Now Buttonتماس با مرکز مشاوره