مشاوره ترک خودارضایی

مشاوره ترک خودارضایی

به مشاوره نیاز دارید؟

همین حالا با نوا مشاور تماس بگیر

مشاوره ترک خودارضایی

خود ارضایی بخشی طبیعی از سلامت جنسی است.

خود ارضایی باعث می شود که استرس افراد بر طرف شده و نوعی فعالیت سرگرم کننده است. اما اگر این کار را مداوم تکرار کنید، ممکن است به یک مشکل تبدیل شود. در این صورت، روش های زیادی وجود دارد که فرد می تواند جلوی خودارضایی را بگیرد.

مشاوره ترک خودارضایی

راه های ترک خود ارضایی

گاهی اوقات، خودارضایی می تواند مشکل ساز شود. خودارضایی زمانی مشکل ساز می شود که شما نمی توانید تمایل به خودارضایی را کنترل کنید.

بنابر این تمامی فعالیت های شما از جمله: کار، مدرسه یا کارکردهای اجتماعی تان مختل می شود. یادگیری اینکه جلوی خودارضایی را بگیریم یک روند است.

شما باید رفتاری که ماه ها یا احتمالاً سال ها انجام داده اید را ترک کنید. ترک خود ارضایی زمان بر است. اما مانند هر رفتار دیگری، می توان آن را ترک کرد. ترک خودارضایی راه ها و روش هایی دارد که عبارتند از:

از یک مشاوره و درمان گر کمک بگیرید

وقتی خود ارضایی بر زندگی فرد تأثیر منفی می گذارد، توصیه می شود از یک متخصص بهداشت روان که در روابط انسانی تخصص دارد، کمک بگیرد.

گفتگو با یک درمانگر یا روانشناس برای کنترل احساسات منفی و یادگیری استراتژی های اصلاح رفتار، برای جلوگیری از خودارضایی مفید است. پس بهتر است، هنگامی که فرد آماده ترک خود ارضایی است، از یک مشاوره ترک خودارضایی کمک بگیرد.

با یاری مشاوران شما می توانید این مرحله از زندگی را پشت سر گذاشته و به زندگی عادی خود باز گردید.

با خودتان صادق باشید

برخی از سنت های مذهبی، فرهنگی و معنوی، خود ارضایی را با بد اخلاقی یا گناه مرتبط می دانند. خود ارضایی نه بد است و نه غیراخلاقی بلکه امری طبیعی و سالم است.

اگر به دلیل خودارضایی احساس گناه یا ناراحتی می کنید، این مسئله را حتما به درمانگر یا پزشک خود بگویید. این امری بسیار مهم است، زیرا شما ابتدا باید ریشه احساسات خود را بیابید تا بتوانید آن را درمان کنید.

برای ترک خود ارضایی عجله نکنید

 درمان یک فروشگاه نیست که سریعا وارد آن شوید و جنس مورد علاقه را برداشته و به منزل بازگردید. برای ترک خود ارضایی زمان بگذارید. هر باری که به نزد مشاوره خود ارضایی می روید، در واقع یک گام به بهبود نزدیک می شوید.

شما باید انتظار داشته باشید که برای چندین هفته یا چند ماه، به یک درمانگر متخصص در زمینه بهداشت جنسی، مراجعه کنید. با ادامه ملاقات و گفتگو، احساس راحتی بیشتری خواهید داشت.

این می تواند به شما کمک کند در مورد احساسات و رفتارهای خود صادق تر و آینده نگر باشید و به مرور زمان خود ارضایی را ترک کنید.

خودتان را سرگرم کنید

برای خودتان یک برنامه کامل برنامه ریزی کنید. برنامه هایی را بیابید که هیجان انگیز باشد و به آن ها علاقمند باشید. این برنامه ها می توانند شامل ورزش، آگاهی، یوگا، کشف یک سرگرمی جدید، قرار گذاشتن با دوستان برای شام، گشت و گذار در موزه ها یا نمایشگاه های جدید باشند.

هنگامی که سرگرم باشید، زمان کمتری برای خود ارضایی خواهید داشت و باعث می شود به مرور زمان آن را ترک کنی.

ورزش کنید و رژیم غذایی مناسب داشته باشید

ورزش کنید ورزش یک روش موثر برای کاهش تنش و تمرکز مثبت انرژی است. فعالیت هایی مانند دویدن، شنا و وزنه برداری می تواند بدن را تقویت کرده و اندورفین هایی را ترشح کند که باعث بهبود حس خوب بودن می شوند.

احساس شادی و آرامش بیشتر ممکن است میل به خودارضایی را به طور مکرر کاهش دهد.

 رژیم غذایی سالم از بسیاری جهات، برای بدن شما مفید است. رژیم غذایی می تواند تمرکز جدیدی برای انرژی و تلاش های شما ایجاد کند. هنگامی که شما رزیم غذایی سالمی داشته باشید، تمام تمرکز خود را بر روی سلامت جسم خود می گذارید. بنابراین به مرور زمان از خود ارضایی اجتناب کرده و آن را ترک می کنید.

زمان خود ارضایی خود را بشناسید

با کمک پزشک یا درمانگر، اوقاتی که در آن بیشترین خود ارضایی را داشته اید را، شناسایی کنید. شاید شما شب قبل از خواب خودارضایی کنید. شاید هر روز صبح زیر دوش خودارضایی کنید.

اگر بتوانید تشخیص دهید که چه موقع بیشتر خودارضایی می کنید، به کمک مشاورتان می توانید برنامه ریزی کنید. با انجام فعالیت ها و برنامه های مختلف، می توانید آن زمان ها را پر کنید تا دیگر نتوانید در آن زمان خود ارضایی کنید.  

یک گروه پشتیبانی پیدا کنید

گروه پشتیبانی از اشخاصی تشکیل شده است که موقعیتی همانند شما دارند یا قبلا مانند شما بوده اند. گروه های پشتیبانی برای افرادی که رفتار جنسی خارج از کنترل دارند، در دسترس است.

اگر در منطقه شما گروه پشتیبانی وجود دارد، از پزشک یا درمانگر خود سوال کنید. همچنین، گروه های پشتیبانی آنلاین برای افرادی که نمی توانند با گروه های پشتیبانی حضوری ملاقات کنند، وجود دارد.

زمان تنهایی خود را کم کنید

 کاهش زمان ممکن است برای افرادی که سعی در تغییر شکل رفتارها دارند، دشوار باشد. سعی کنید فعالیت هایی را که معمولاً به تنهایی انجام می دهید به فضای عمومی تری منتقل کنید.

به عنوان مثال: اگر دوست دارید فوتبال تماشا کنید، به جای اینکه در خانه بمانید به استادیوم ها بروید. اگر با اضطراب در انتظار قسمت های جدید یک برنامه هستید، به مهمانی رفته و آن جا ببینید یا دوستان را به منزلتان دعوت کنید.

شب ها لباس اضافی بپوشید

لباس زیر فقط یک مانع جسمی جزئی بین شما و دستگاه تناسلی شما ایجاد می کند. اما مالش یا لمس خود در شب ممکن است شما را ترغیب به خودارضایی کند. یک یا دو لایه اضافی لباس بپوشید تا اگر خودتان را مالش می دهید، کمتر تحریک شوید.

تماشای پورنوگرافی را متوقف کنید

قرار گرفتن در معرض پورنوگرافی ممکن است میل به خودارضایی را تحریک کند. افرادی که می خواهند خودارضایی را متوقف کنند باید از فیلم ها، تصاویر و وب سایت های پورنوگرافی پرهیز کنند. اگر شخصی بتواند مانعی بین خود و پورنوگرافی ایجاد کند، می تواند به خود کمک کند تا این عادت را ترک کند.

اکنون فقط در عرض چند ثانیه مردم می توانند به پرونوگرافی دسترسی پیدا کنند. با این حال، مردم می توانند با استفاده از فیلترهای دستگاه های الکترونیکی پورنوگرافی را مسدود کنند.

 اگرچه شخصی می تواند چنین وب سایت هایی را از حالت انسداد خارج کند. اما، زمانی که بخواهد این انسداد را لغو کند زمان بر است و ممکن است در این زمان انگیزه برای خود ارضایی را از دست بدهد. سپس دوباره انگیزه ترک را به دست آورده و از لغو انسداد آن پشیمان شود.

عوارض خود ارضایی

خودارضایی معمولاً عوارض جانبی ایجاد نمی کند. اما خود ارضایی که به صورت مداوم باشد، اعتیاد ایجاد م یکند. در این صورت خودارضایی دارای عوارضی خواهد بود. عوارض خود ارضایی عبارت است از:  

  • برخی ممکن است از نظر اخلاقی یا دینی با خود ارضایی مخالف باشند و به دلیل انجام خود ارضایی یا حتی فکر کردن در مورد آن احساس گناه یا شرم کنند.
  • خود ارضایی بیش از حد می تواند باعث مشکلات جسمی مانند تحریک یا شکستگی پوست، تورم دستگاه تناسلی و گرفتگی عضلات شود.
  • در مردان، گرفتن محکم آلت تناسلی مرد در حین خود ارضایی، می تواند باعث تورم خفیف یا ادم شود.
  • زودانزالی یا دیر انزالی یک یاز عوارض شایع خود ارضایی می باشد.
  • خطر ابتلا به سرطان پروستات

حرف هایی مانند این که خود ارضایی باعث نابینایی یا ناباروری می شود، درست نیست و هیچ مدرکی بنا بر این ها وجود ندارد.

در نتیجه

خود ارضایی اگر در تعداد دفعات مشخص و کم باشد، امری طبیعی است و عوارض جانبی ندارد. اما اگر به نحوی باشد که برایتان مشکل ساز شود و نتواند آن را کنترل کنید، به عبارتی به آن اعتیاد پیدا کنید، خوب نیست و باید آن را ترک کنید.

برای ترک این عمل بهتر است از متخصصین ما در نوامشاور کمک بگیرید.

شماره تماس نوا مشاور

به مشاوره نیاز دارید؟

همین حالا با نوا مشاور تماس بگیر

مشاوره ترک خودارضایی

شما میتوانید با تکمیل فرم زیر، منتظر تماس همکاران ما باشید!

1 دیدگاه دربارهٔ «مشاوره ترک خودارضایی»

  1. سلام، اگر خود ارضایی خوبه چرا این همه روش دادی که ترک کنیم؟ شما کارشناس مذهبی هستی که از دید مذهب نظر میدهی و چیزی رو که نمیدونی به دین و خدا نسبت میدهی؟ یخچال ساز برای یخچالش برنامه داره،خدا برای بنده اش برنامه نداره؟همه چیز پول نیست.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شما میتوانید با تکمیل فرم زیر، منتظر تماس همکاران ما باشید!

آخرین مقالات

پیمایش به بالا
Call Now Buttonتماس با مرکز مشاوره