ترک ترامادول – بررسی کامل روش‌های ترک اعتیاد به ترامادول

روش‌های ترک ترامادول

به مشاوره نیاز دارید؟

همین حالا با نوا مشاور تماس بگیر

ترک ترامادول – بررسی کامل روش‌های ترک اعتیاد به ترامادول

به مشاوره نیاز دارید؟

همین حالا با نوا مشاور تماس بگیر

ترک ترامادول – بررسی کامل روش‌های ترک اعتیاد به ترامادول

برخلاف تصور عموم مردم، ترک ترامادول با وجود فعل و انفعالات گسترده‌ای که این دارو در بدن مصرف کننده ایجاد می کند، در اغلب موارد کار سخت و پیچیده ای است، لذا دسترسی آسان به قرص اعتیاد آور ترامادول در کنار قیمت پایین آن، نباید موجب گرایش و ترغیب شما به مصرف این دارو شود چرا که زمانی که به مصرف ترامادول عادت کردید و لذت آن را چشیدید، مسیر سختی را برای ترک آن پیش رو خواهید داشت. مصرف ترامادول زیر نظر پزشک و با وجود مشکلات روحی و جسمانی می تواند درمانگر بیماری‌های شما باشد اما فراموش نکنید استفاده خودسرانه و بی رویه آن، می تواند آسیب‌های جبران ناپذیری به بدن وارد کند.

ترک ترامادول همچون هر نوع مواد اعتیادآور مستلزم شناخت دقیق مسیر خاص هر فرد است که این امر توسط مشاور ترک اعتیاد تعیین می‌شود. مرکز نوا مشاور با سالها تجربه در زمینه مشاوره ترک اعتیاد، آماده ارائه بهترین راهکار مختص به شرایط هر فرد برای ترک ترامادول است. بدین منظور فرم زیر را برای درخواست مشاوره تکمیل کنید یا به صورت مستقیم از طریق شماره تماس‌های موجود برای برقراری ارتباط با مشاوران ما اقدام نمائید. در ادامه مطالب این صفحه به بررسی دقیق و کامل فرایند ترک ترامادول خواهیم پرداخت.




در این متن به بررسی موارد زیر خواهیم پرداخت:

چرا ترامادول اعتیادآور است؟

 اگر دارو ترامادول را با وجود اثرات مثبت و منفی آن بشناسید، بدون شک در مصرف خودسرانه آن تجدید نظر می کنید. قرص ترامادول با عناوینی همچون بایومادول نیز شناخته می شود و به صورت قرص، آمپول و یا کپسول ها 50 و 100 میلی گرمی در داروخانه ها عرضه می شود.

بدون شک حس نشاط و نئشگی حاصل از مصرف ترامادول، موجب تمایل شما به استفاده از این قرص شده است چرا که ترامادول با اتصال به گیرنده‌های اپیوئیدی، نحوه پاسخ مغز و سیستم عصبی را به درد تغییر داده و موجب تسکین درد در شما می شود.

اساسا مصرف صحیح داروی ترامادول، تنها با تجویز پزشک و در طول حداکثر دو هفته صورت می پذیرد، اما شما در طول مصرف های طولانی مدت و خودسرانه، دوز مصرفی خود را افزایش می دهید و مراحل ترک ترامادول را برای خود سخت و پیچیده تر می سازید.

ترک ترامادول

موارد مصرف ترامادول چیست؟

همانطور که گفته شده، ترامادول نوعی شبه مخدر است که ساختاری همچون مورفین دارد اما برخلاف آن، موجب هوشیاری و افزایش فعالیت در مصرف‌کننده می شود؛ بنابراین ممکن است شما از جمله افرادی باشید که شب کارند و به منظور افزایش انرژی و بهره وری خود در هنگام شب از ترامادول استفاده می کنید.

دانشجویان، دانش آموزان و عموم افرادی که به دنبال افزایش هوشیاری و شب بیداری بدون احساس خستگی هستند، مصرف کنندگان دیگر ترامادول را تشکیل می دهند؛ همچنین افرادی که در حین روابط جنسی از مشکلاتی همچون زودانزالی رنج می برند ترامادول را به منظور درمان سریع و موثر مشکل خود انتخاب می کنند. دسته آخر ترامادول را به منظور ترک اعتیاد به سایر مواد افیونی، مصرف می کنند. اینگونه افرادی زمانی که دسترسی خود را به سایر موادمخدر از دست می دهند، ترامادول را که نسبتا ارزان تر است و به سادگی قابل خرید است را جایگزین مواد دیگر می کنند.

افراد معتاد به ترامادول را چگونه شناسایی کنیم؟

افزایش دانش خانواده نسبت به علائم مصرف ترامادول، موجب می شود تا مصرف کننده را پیش از اینکه بیش از حد به خود آسیب بزند، شناسایی کنند. در این حالت باید تلاش کنید تا هر چه سریع تر نسبت به درمان فرد معتاد اقدام کنید.

ترک ترامادول به وسیله ترک اعتیاد در خانه و یا کلینیک های درمانی، از جمله روش هایی است که می تواند بیمار شما را از دام اعتیاد به ترامادول رهایی دهد، البته بهره گیری از مشاوره ترک اعتیاد در این روش ضروری است. پس ابتدا علائم مصرف را خوب بشناسید و سپس نسبت به درمان و سم زدایی، آگاهانه برخورد کنید.

بروز برخی عوارض در جسم و فیزیک فرد معتاد به ترامادول، به وضوح قابل رویت است. اینگونه افراد چشمانی سرخ و خمار دارند و بی جهت به نقطه ای خیره می شوند، آن ها همواره با اختلالات مربوط به خواب درگیرند و در اغلب موارد دچار حس خارش و تعریق بیش از حد می شوند؛ همچنین حافظه کوتاه مدت خود را از دست داده و به نوعی فراموش لحظه ای دچار می شوند.

از آنجایی که مصرف ترامادول بیشترین میزان وابستگی و اعتیاد روحی و روانی را در میان قرص های شبه مخدر ایجاد می کند، مصرف آن موجب تغییرات محسوس در عواطف و رفتارهای اجتماعی معتاد می شود.

ترک ترامادول

 چگونه ترامادول را ترک کنیم؟

بر اساس آنچه که گفته شد ترک ترامادول با توجه به عوارض آسیب زای آن، ضروری و مهم است. از بین بردن اعتیاد به ترامادول، درست مانند سایر مواد مخدر، نیاز به یک فرآیند درمانی حساب شده دارد. همزمان با تصمیم جدی برای ترک، می بایست با مراحل درمان مصرف نیز آشنا شوید.

بیش از هرچیز توصیه می کنیم با اتخاذ تصمیم جدی، خود را در تعامل با یک روانشناس و درمانگر قرار دهید. بسیار حائز اهمیت است که علت مصرف ترامادول در شما کشف شود. برای کسب درمان و ترک بدون بازگشت، لازم است علم روانشناسی و و روان درمانی مداخله نموده و وابستگی روحی و روانی بیمار کاهش یابد.

به نظر می رسد آنچه در طول فرآیند ترک ترامادول بیش از هر چیز اهمیت دارد، پذیرش بیمار و تصمیم جدی او برای ترک اعتیاد خود به ترامادول است. مراحل بعد درمان با کمک از روش های علمی به شرح زیر است.

برنامه درمان خود را انتخاب می کنید

همواره روش های مختلفی برای ترک اعتیاد به ترامادول وجود دارد. اگر مدت زمان کوتاهی درگیر مصرف ترامادول بوده اید، می توانید از راه های ترک ترامادول در خانه بهره مند شوید. در غیر این صورت می بایست سراغ روش های دیگر از جمله مراجعه به کلینیک های ترک اعتیاد به مواد مخدر بروید. در این حالت شما درمان های جسمی و روحی را به طور همزمان، از یک پزشک متخصص و مجرب دریافت می کنید. نظارت پزشک در برنامه درمانی و همراهی یک دوست و یا خانواده، به طور شگرفی مسیر ترک ترامادول را برای شما هموار می سازد.

برای از بین بردن وابستگی، اقدام به سم زدایی می کنید

پس از انتخاب یک برنامه درمانی مناسب، برای از بین بردن اثر قرص ترامادول و از بین بردن اعتیاد به طور کامل، می بایست فرآیند سم زدایی، دقیق و بدون نقص طی شود. در این دوره، مصرف ترامادول به مرور کاهش می یابد تا فرد دچار عوارض ناشی از ترک ناگهانی ترامادول نشود. و در نهایت مصرف ترامادول به طور کامل کنار گذاشته می شود. در طول دوره سم زدایی، بیمار با علائم و عوارض ناشی از ترک روبرو می شود. این علائم گاهی می توانند خطر آفرین باشند. لذا نظارت یک پزشک حاذق، می تواند ریسک ناشی از بروز علائم ترک را کاهش دهد.

برای شروع زندگی جدید آماده می شوید

همه معتادان پس از طی نمودن دوره سم زدایی، نیاز به حمایت و پشتیبانی را در خود احساس می کنند. در این برهه حساس، نباید تنها بمانید و یا احساس تنهایی کنید. به عنوان خانواده، همواره تلاش کنید تا زمینه های مصرف مجدد را از بین ببرید. فراموش نکنید معتادان به ترامادول، پس از طی 6 ماه از دوره ترک، دچار احساس لغزش می شوند و نیاز به مصرف را در خود احساس می کنند.

حضور یک مشاوره و درمانگر به طور ویژه ای می تواند از بروز لغزش در بیمار جلوگیری کند. مرکز نوا مشاور، با تدوین برنامه های خصوصی، به بیمار کمک می کند تا به وابستگی های روانی خود به ترامادول غلبه کرده و انگیزه خود را برای استمرار دوره پاکی و ترک ترامادول حفظ کند. برای برقراری ارتباط با مشاوران ما از طریق شماره تماس‌های زیر اقدام نمائید.

به مشاوره نیاز دارید؟

همین حالا با نوا مشاور تماس بگیر

ترک ترامادول – بررسی کامل روش‌های ترک اعتیاد به ترامادول

کلیک کن و تماس بگیر!

۰۲۱-۵۴۰۹۲۰۰۰ | ۰۹۲۲۱۱۰۱۸۹۲

ترک ترامادول 200، به شکل های مختلفی صورت می گیرد. به طور مشخص نمی توان گفت کدام روش درمانی برای شما مناسب تر است چرا که عواملی همچون طول دوره مصرف، میزان سلامت ذهنی فرد و خانواده وی و چندین عامل مختلف، در انتخاب برنامه درمانی او بسیار حائز اهمیت است. حضور یک مشاور و درمانگر، می تواند در انتخاب بهترین روش یاریگر شما باشد.

  • درمان ترامادول با کمک داروی متادون

از آنجایی که داروی متادول عملکردی مشابه به ترامادول دارد و از عمر نسبتا طولانی و در حدود 59 ساعت برخوردار است، می تواند در ترک ترامادول موثر باشد.
اما همواره توجه داشته باشید جایگزین سازی متادون با ترامادول می بایست توسط یک پزشک صورت بگیرد تا بتواند علائم مربوط به ترک ترامادول را کاهش دهد. در غیر این صورت هیچ کمکی به بیمار نمی کند و خود باعث اعتیاد مضاعف می شود.

  • ترک با استفاده از ب 2 یا بوپرونورفین

داروی ب 2 درست مشابه ترامادول عمل می کند اما حالت سرخوشی ایجاد نمی کند. این دارو نیز می تواند به طور ویژه ای علائم مربوط به ترک را کاهش داده و مسیر درمان را هموارتر می سازد. اما مشابه متادون، داروی ب2 نیز می بایست تحت نظر پزشک درمانگر تجویز شده و در طول دوره ترک مصرف شود.

  • روان درمانی فرد معتاد

مشاوره و ایجاد انگیزه در افراد معتاد، سهم ویژه ای در درمان بدون بازگشت دارد. در طول جلسات مشاوره، معتاد علت مصرف را شناسایی و انگیزه لازم برای ترک را به دست می آورد.

  • خانواده درمانی

پیرو بحث اعتیاد به ترامادول، آگاهی و دانش خانواده نسبت به علائم مصرف و علت مصرف بیمار از اهمیت ویژه ای برخوردار است. طی جلسات خانواده درمانی، اعضای خانواده گرد هم می آیند تا با کمک مشاوره، نحوه برخورد با معتاد را یاد بگیرند. همچنین با علائم مصرف و عوارض ترک نیز آشنا شوند.

  • بستری در مراکز ترک اعتیاد

هر چه طول دوره مصرف بیمار بیشتر باشد، ترک و از بین بردن اثر ترامادول برای او سخت و طولانی تر خواهد بود. در این حالت درمان به صورت بستری در مراکز ترک اعتیاد موثر تر خواهد بود.

  • درمان مصرف در خانه

بهتر است بدانید که مصرف کنندگان جدید در درمان های سرپایی موفق ترند. به خصوص در حالتی که فضای خانه آرام است و بیمار از حمایت و پشتیبانی خانواده نیز برخوردار است. حتی در مواردی که بیمار قادر به ترک شغل برای بستری شدن در کلینکی های ترک اعتیاد نیست نیز ترک اعتیاد در منزل موثر خواهد بود.

علائم خماری و ترک ترامادول

ترک ناگهانی ترامادول بسیار خطرناک است و عوارض جبران ناپذیری به جای می گذارد. در هرحال ترک ترامادول، مانند سایر مواد اعتیاد آور با نشانه‌هایی همراه است.

  1. شایع ترین علائم ترک را می توان مربوط به عوارض جسمانی شامل خارش، درد در معده، تکرر ادرار، اسهال و استفراغ، احساس سردی در بدن و اختلالت تنفسی و جنسی دانست.
  2. ترک ترامادول عوارض روحی متعددی نیز به جای می گذارد ازجمله می توان به حالاتی نظیر افسردگی، اختلال در خواب، از دست رفتن تعادل و آرامش، افزایش خشونت و اضطراب نیز از جمله عوارض روحی ترک ترامادول است.

همواره به خاطر داشته باشید، مصرف مواد لبنی، شکلات تلخ، میوه و سبزیجات به خصوص موز، می تواند علائم مروبط به ترک را تعدیل ساخته و آن را قابل تحمل کند.

کلام آخر

اگرچه استفاده از قرص های اعتیاد آور ترامادول ساده است اما ترک این دارو در اغلب موارد سخت و در دوره های طولانی مدت ممکن می شود لذا توصیه می کنیم اگر در ابتدای مسیر مصرف خود هستید، با مراجعه به یک مشاور توانمند، علت مصرف را در خود کشف کنید و برای درمان اعتیاد و سوء مصرف خود قدم بردارید؛ چناچه در این مسیر با مشکل روبرو هستید و به مشاور نیازمندید می توانید با مشاوران باتجربه ما در نوا مشاور تماس بگیرید.

نوا مشاور

  • نشانه های اعتیاد به ترامادول چیست؟
  • چه عواملی در انتخاب برنامه درمانی مناسب اثر گذار هستند؟
  • به چه روش هایی می توان ترامادول را ترک کرد؟
  • عوارض جسمانی ترک ترامادول شامل چه مواردی است؟
  • عوارض روحی ترک ترامادول شامل چه مواردی است؟

به مشاوره نیاز دارید؟

همین حالا با نوا مشاور تماس بگیر

ترک ترامادول – بررسی کامل روش‌های ترک اعتیاد به ترامادول

به مشاوره نیاز دارید؟

همین حالا با نوا مشاور تماس بگیر

ترک ترامادول – بررسی کامل روش‌های ترک اعتیاد به ترامادول

شما میتوانید با تکمیل فرم زیر، منتظر تماس همکاران ما باشید!

60 دیدگاه دربارهٔ «ترک ترامادول – بررسی کامل روش‌های ترک اعتیاد به ترامادول»

  1. با سلام،

    من ۱۵ سال مصرف ترامادول داشتم. ۵ سال اول تا روزی ۸ تا ترامادول ۱۰۰ هم میزدم و ۱۰ سال بعد نهایت روزی ۳-۴ تا. کاهش تدریجی دادم و کوچکترین اثر خماری رو تجربه نکردم. ورزش میکردم و هنوزم میکنم. توی هیچ جای زندگیم تداخل و مسئله ایجاد نشد توی این ۱۵ سال و زندگی فوق العاده خوبی داشتم و دارم. فقط از روی لجبازی ترک کردم که نشون بدم فرمون دست کیه. سوالم اینه که آیا امکان داره درد با اثر خماری تجربه کنم در آینده؟ الان ۳ ماهه که پاکم اصلا هم حس نیاز به قرص ندارم. ممنون

    1. سلام
      تبریک بابت درمان
      امگان داره تَرکِشهای زمان مصرف رو
      در اینده بخورید
      پرخاش
      استرس
      فراموشی
      تشنج
      بیقراری
      سکته و …..
      از عوارض مصرف طولانی مدت ترامادل میباشد

  2. سلام خسته نباشید خدمت شما دوستان عزیز که به ما کمک می‌کند من بیشتر از چهار پنج سال میشه قرص ترامادول 200استفاده میکنم و الان خسته شدم دوسال خورده ای میشه ازدواج کردم نمیخام بیشتر از این معتاد این دارو باشم اگه امکانش هست کمک کنید

    1. سلام
      قطع مصرف ترامادل بسیار کار تخصصی و سختی است
      پیشنهاد اول ما بشما مراجع به کلینیک و یا درمانگر میباشد.
      پیشنها دوم:
      طی یک دوره21 روزه و روش کاهشی
      مصرف دارو را به حداقل برسانید
      و سپس با کمک گرفتن از
      داروهای مسکن معمولی و غیر اعتیاد اور
      و مسکنهای گیاهی
      دوش اب گرم(بر عکس باقی ترکها)
      ورزش کم
      رژیم غذایی سبک و مقوی قطع
      مصرف کنید

  3. سلام من حدود ۷ساله ترا استفاده می کنم اوایل ترا ۱۰۰ بود ولی بعد گذشت این سال ها الان ترا ۲۲۵ استفاده می کنم بعضی وقتا روزی ۷ یا ۸ تا مصرف می کنم می خواستم اگه امکان داره کمکم کنید ترک کنم

    1. سلام
      قطع مصرف ترامادل بسیار کار تخصصی و سختی است
      پیشنهاد اول ما بشما مراجع به کلینیک و یا درمانگر میباشد.
      پیشنها دوم:
      طی یک دوره21 روزه و روش کاهشی
      مصرف دارو را به حداقل برسانید
      و سپس با کمک گرفتن از
      داروهای مسکن معمولی و غیر اعتیاد اور
      و مسکنهای گیاهی
      دوش اب گرم(بر عکس باقی ترکها)
      ورزش کم
      رژیم غذایی سبک و مقوی قطع
      مصرف کنید

  4. سلام. ممنون از سایت خوبتون. من 6 سال ترامادول مصرف میکردم. تا روزی 8 عدد قرص 200 هم رسیدم. خودم کم کم تعدادشو کم کردم تا به صفر رسیدم. الان 28 روزه ترک کردم. هنوز کسل و بی حالم. همش باید دراز بکشم. چیکار کنم ازین حالت خارج شم؟ ممنون میشم راهنمایی کنین

    1. سلام
      تبریک بابت درمان و پاکیتون
      مصرف ویتامین
      رژیم غذایی سالم
      ورزش سبک
      دوش ابسرد
      استخر ابسرد
      جلسات روانشناسی کمک زیادی به شما می کنند

  5. سلام و خسته نباشید از راهنمایی های پر ثمره ی شما عزیزان بنده ب لطف خدا و سایت خوب شما تونستم ترامادول رو ترک کنم الان دو ماه میشه استفاده نکردم
    ولی تازگی لرزش خیلی بدی بر اندام بدنم ساکن شده بالخصوص دستام . ممنون میشم یه دارویی به بنده معرفی کنید که از این اضطراب و لرزش رها شوم. قوت قلب داشته باشم .

    1. گروه روانشناسی سلام

      سلام
      ضمن عرض تبریک
      بابت قطع مصرف
      الان زمان ان رسیده که
      یک چکاپ کلی بدهید و داروی مورد نیاز
      با سیستم
      بدنی خود را دریافت کنید

  6. سلام من بدبخت که هیچ سیگار هم نمی کشیدم همچین بدبختم کردن روزی ۶ الی ۷ تا می خورم الان خیلی کلافه شدم می خوام بزارم کنار به خاطر دارندارم یک دختره می ترسم سرم بلایی بیاد بچه ام بمونه

    1. گروه روانشناسی سلام

      سلام
      اگر منظورتان ترامادل است که
      فقط باید زیر نظر متخصص
      درمان شوید
      ولی اگر منظورتان متادن است
      میتوانید با روند کاهشی
      درمان کنید مصرف
      متادن را

  7. با سلام خدمت دوستان عزیز بنده هم گرفتار این بلای خانمان سوزشدم الان 3ساله که بطورمداوم مصرف میکنم دچار افسردگی شدم تیک عصبی گرفتم وخلاصه خانه نشین شدم 😣😣😣

    1. گروه روانشناسی سلام

      سلام
      مصرف مواد
      عوارضش همین است
      شما باید برای درمان استارت بزنید
      در خانه ماندن دردی را دوا نمیکند

  8. از دوره دانشجویی با ترا اشنا شدم بجای قرص سردرد بهم دادن و بعد چند سال دوره ای وابستش بودم تا قبل ازدواج ترک کامل کردم بعد ازدواج 3 سال پاک بودم اما متاسفانه به دلیل یه سری مشکلات روحی و عاطفی و پوچی و بی هدفی در زندگی دوباره رفام سمتش و دو سال دوره ای درگیرش بودم سه ماه پاک بودم دوباره سر لج بازی برگشتم سمتش ولی اینبار انقدر زیاده روی کردم که بردنم اورژانس داشتم میمردم با بی ابرویی و خفت میمردم الان روز سومه که پاکم و یکمرتبه بعداز نصفه روز بستری بیمارستان ترک کردم و دیگه نمیخوام سمت هیچ متده مخدری برم برای سرخوشی و جلوگیری از افسردگی یه کلوم خواستی خودکشی کنی ترا بخور بهتر از سقوط ازاده یا قرص برنجه

    1. گروه روانشناسی سلام

      سلام
      شما بجز وابستگی جسمی که به ترامادل دارین
      از نظر روحی و روانی مشکل دارین
      که حتما باید بهش رسیدگی بشود.
      مشکل شما درمان جسمی نیست
      وابستگی و اشفتگی روانی میباشد که علت ان میتواند خیلی کم مصرف ترامادل باشد

      1. با سلام و خسته نباشی من الان چندین ساله در حال مصرف ترا هستم و چندین بار ترک کردم ولی در حال حاضر دوزش رفته بالا ولی بخاطر شرایط خانواده نمیتونم جایی برم که به من کمک کنن بیام بیرون و نمیخوام خانواده متوجه این موضوع بشن به نظر شما چه باید کرد

        1. گروه روانشناسی سلام

          سلام
          ترامادل جز موادی است که
          حتما باید برای قطع ان
          از دارو استفاده کرد
          چون امکان تشنج
          بیقراری شد و….
          را دارد
          پس برای درمان شما باید
          اطلاعات بیشتری بدهید
          تا قاطع قدم برداریم .
          درمان را شروع کنیم

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شما میتوانید با تکمیل فرم زیر، منتظر تماس همکاران ما باشید!

آخرین مقالات

پیمایش به بالا
Call Now Buttonتماس با مرکز مشاوره